top of page
20230907_201616.jpg

Boden Padel Club

Kaksi huippulaadukasta padelkenttää upealla paikalla Heinolan sydämessä, järven rannalla, nyt auki!

Boden Padel Club-1-2.jpg
Night time Padel court

Tervetuloa
Boden Padel -klubille!

Upouudet kenttämme sijaitsevat kauniissa järvimaisemassa, Heinolan keskustan tuntumassa, ja ovat padel-kenttien ykköslaatua. Toivotamme kaikki pelaajat tervetulleiksi, ikään ja taitotasoon katsomatta. Meiltä voit myös helposti varata vakiovuoron ja tarjoamme tietysti myös valmennusta kaikentasoisille pelaajille.

Tule pelaamaan padelia kavereiden, perheen tai työporukan kanssa – tai varaa itsellesi yksityisvalmennus. Kenttävarauksia voit tehdä jo nyt!

Jos on kysyttävää voit soittaa numeroon: 

010 200 9340 

tai lähettää sähköpostia:

info@bodenracketsports.com

Syksyn hinnat
  • 28€/tunti | klo 15 jälkeen ja viikonloppuisin

  • 20€/tunti | ennen klo 15

  • Bullpadelin vuokramailat: 3€/maila/varaus

  • Bullpadelin uudet pallot: 7€/tuubi (3 palloa) 

 

Mailat ja pallot ovat saatavilla klubilla. Jos tarvitsette niitä, lähettäkää sähköpostia meille. Maksu suoritetaan MobilePayn kautta (64630)

Rantakylpylä

Yhteistyökumppanimme Rantakylpylä tarjoaa Boden Padel -asiakkaiden käyttöön pukuhuoneet ja suihkutilat Heinolan kylpylänrannassa,  kenttien lähellä.

Rantakioskilta saatavilla kylmiä juomia (myös alkoholijuomia) sekä pientä purtavaa.

Rantakylpylän kesäkioskista saat pelipäivän rantasaunasta 20% alennusta näyttämällä kenttävarauskuitin. Kentältä siis saunaan ja uimaan!

Huom!

Sauna on lämmin perjantaista sunnuntaihin klo 18 - 20 välisenä aikana toistaiseksi.

Liity Padel Heinola Ry:n jäseneksi vain 30 eurolla vuodessa!

Padel Heinola Ry - jäsenenä saat meil:

  • -10% kenttävarauksista

  • -10% valmennuksistamme

  • -10% kauppamme - Bullpadelin mailoista, palloista, vaatteista ja muista padel-tarvikkeista

 

sekä yhteistyökumppaniltamme:​​

 

Boden Padel Club

Linda Jerjomin
työporukka

Huippuhyvät padel-treenit työporukalle! Erinomaisia vinkkejä tekniikkaan ja taktiikkaan. Voin lämpimästi suositella Piersiä niin pienille kuin vähän isommillekin ryhmille!

Markus Arvaja
yksityisoppilas

Piers osaa hyvät pedagogiset taidot mailapelien opettamiseen. Hän on energinen ja mukaansatempaava valmentaja, joka osaa luoda heti ensi kerrasta lähtien hyvän vuorovaikutussuhteen valmennettavaan. Häneltä löytyy myös paljon kansainvälistä kokemusta eri mailapeleistä.

Sari Aavikko
nuorisoporukka

12-vuotiaiden pelaajien porukka sai tehokkaan oppitunnin Piersin johdolla. Pallot pysyivät ilmassa ja treenaus oli osallistujien mielestä tosi kivaa! Piers osasi hyvin ohjata nuoria, motivoida, kannustaa ja korjata humoristisella ja energisellä finglish-otteella. Thanks for professional coaching!

Pasi Purhonen
kaveriporukka

We were a group of four lads and had a great time while learning useful skills in padel. Piers’s way of coaching was energetic, funny and precise.  All the instructions were given very clearly and everything was easily understandable. Thanks once again!

bottom of page